mandag den 12. december 2011

Brisbane

Så er vi kommet til Brisbane! Vi kom meget tidligt imorges, men heldigvis ligger vores hostel lige midt i centrum og derfor også meget tæt på busstationen, så vi kunne nemt finde herhen på egen hånd. Da klokken blev 10, fik vi nøglen til vores værelse og bor på et seksmandsværelse sammen med fire andre piger, hvor blandt andet de to af dem er fra Sverige. Vores hostel er super lækkert. Her er masser af liv med pool, bar, tagterrasse med udsigt over hele byen samt restaurant og kæmpe køkken. Øverst oppe er der mulighed for udsyn ud over hele byen, hvilket er utrolig flot. Længere nede er der en "biograf" med en masse sofaer og et kæmpe fladskærms TV hvor der bliver vist fem forskellige film hver dag.
Dagen idag har vi brugt på byvandring, hvor vi har set "Queen Street Mall", som er hovedgaden her i Brisbane. Derudover har vi set en botanisk have med en masse kæmpe leguaner over det hele, som forskrækkede os ligemeget hver gang. Folk gloede nærmest åndsvagt på os hver gang vi skreg op, eftersom de er lige så normale som duerne hjemme i Danmark. Derefter gik vi hen til et kæmpe poolområde med sand, park og masser af cafeer ned langs havet. Her har vi planer om at tage ned imorgen, hvis vejret holder :-)
Indtil videre er vores indtryk af Brisbane over al forventning! Her er liv hele tiden, med massere af højhuse og liv i gaden. Byen er lidt større end København, men virker meget større pga dens kæmpe broer og skyskrabere over det hele.
Lige nu sidder vi og er helt smadret i benene efter vores lange gåtur tidligere. Vi nåede lige at benytte os af aftenens film, som idag stod på "Marley & Me" efter vores udsøgte middag på terrassen. Vi har allerede forelsket os i storbylivet her i Brisbane, og ville ønske at vi kunne tilbringe mere tid her. Men det kan vi desværre ikke, da vi skal videre til Surfers Paradise på onsdag, hvilket kun ligger halvanden times kørsel herfra. Det glæder vi os også super meget til, og vi håber at temperaturen stadig vil ligge omkring de 35 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar