lørdag den 17. december 2011

Party all night long

Torsdag brugte vi på at gå på i sightseeing i Surfers Paradise. Det er en rigtig hyggelig by med masser af cafeer, restauranter, barer, diskoteker og diverse butikker. Der er liv hele døgnet rundt. Vi blev selvfølgelig lige headhuntet af nogle promotere på vej hjem, som var meget ivrige efter at få solgt os en pubcrawl samt "Girls Night Out" samme aften. Det endte med, at de fik overtalt os. Så derfor blev torsdag aften/nat brugt på masser af champagne, lækre cupcakes og mandestrip. Wuhu :-) Det var en super sjov aften, og der var fuldstændig proppet overalt på alle byens diskoteker. Vi sov derfor længe næste dag, så vi var klar til endnu en vild aften fredag. Denne pubcrawl startede ved 17-tiden i et bowlingcenter, hvor der var mulighed for at bowle. Derefter gik vi hen til en af byens diskoteker, hvor vi fik noget pizza og en lækker drink. Herefter blev vi guidet rundt til fire andre diskoteker, hvor vi også fik masser af drinks. Det var en mega sjov aften, som endte ud i VIP-loungen på et af de fede diskoteker i byen kaldet "Vanity", hvor vi havde fri bar resten af aftenen. På vej hjem følte vi os lækkersultne, og besluttede os derfor for at besøge 7 elleven. Her smurte vi charmen på, og fik derfor charmeret os til gratis chips og chokolade, som en af de ansatte valgte at betale for os, som en lille julegave til os fra ham. Undertegnede var stadig sultne, så derfor gik vi hen til den nærmeste kebabbar, hvor vi endte med at få en kebab til halv pris, da charmen stadig virkede. Så vi var godt tilfredse!
I dag er vi kommet til "Byron Bay". Vi tog bussen fra "Surfers Paradise" ved 11-tiden, og var i Byron Bay omkring 13-tiden, men nu er vi kommet ind i en ny tidszone, så derfor er vi kommet endnu en time foran, så nu er vi 10 timer foran dansk tid. Vi bor 20 meter fra stranden, og det er den flotteste strand i hele Australien siges der, - og vi må give dem ret. Vi ligger billeder ind af det senere.
Vi bor på et seksmandsværelse sammen med 4 tyske piger. Her er super hyggeligt, men også meget primitivt. Desværre bor vi lidt langt fra byen, men det tager kun 10 min at gå langs stranden op til hovedgaden. Eftersom stranden er så tæt på, skal vi da selvfølgelig gøre brug af dette imorgen. Vi skal jo vedligeholde vores flotte brune tan ;-) Derudover har vi tilmeldt os til et kæmpe barbeque arrangement imorgen aften her på vores hostel, hvor vi med garanti ved at menuen står på andet end pølser, løg og toast. Så det bliver et hit!
- A&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar