søndag den 11. december 2011

Hervey Bay

I går kom vi til Hervey Bay efter 12 timers kørsel med Greyhound bussen. Vi var fremme ved vores hostel ved 8-tiden om morgenen, og kunne heldigvis hurtigt få et værelse, hvilkte var utrolig lækkert, eftersom vi var meget trætte efter busturen. Vi havde kørt hele natten, og det var svært at sove ordneligt. Så efter vi havde lavet lidt morgenmad,
gik vi i seng i nogle lækre, bløde senge. Da vi vågnede igen var klokken omkring 16, og vi havde derfor sovet i over 7 timer. Derefter tog vi ud og handle og samtidig så på byen. Her er meget dødt og ikke særlig mange spændende butikker. Og eftersom vi heller ikke har noget internet på vores hostel, kan tiden hurtigt blive lang. Men aftenen i går brugte vi dog på at se film, da der er en fælles tv stue her på vores hostel. I dag har vi checket ud og ellers bare udnyttet det gratis internet på McDonalds. Vi glæder os til at komme til Brisbane, da vores stop her i Hervey Bay blot var et afbræk i den lange bustur ned langs østkysten, så derfor havde vi heller ikke sat os op på at lave så meget her, eftersom vi kun har booket en overnatning.
Vi tager videre til Brisbane i nat med Greyhound bussen, hvor vi tager endnu en strækning om natten for at spare penge på overnatning. Vi skulle meget gerne være fremme i Brisbane imorgen ved 7-tiden, og derfor håber vi på at kunne tjekke tidligt ind på vores hostel. Vi skal tilbringe de næste 3 dage i Brisbane, og eftersom det er Australiens 3. største by er der masser at lave.
- A&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar