lørdag den 7. januar 2012

Hollywood

Annes store øjeblik!

Ben McKenzie

I onsdags var vi i "Unversial Studios", som I også kan se på billederne. Det var super fedt, og vi fik set en masse ting. Vi kom på en tur bag kulisserne til mange kendte film og serier bl.a. "King King", "NCIS", "Jurrasic Park", "Desperate Housewifes" osv. Her brugte vi hele dagen og var godt trætte, da vi kom hjem. Dagen efter tog vi ud til "Venice Bay" og "Santa Monica" som er to kendte strande her i området. Begge strande er kendt fra Baywatch, da scenerne er filmet herfra. Vi så de meget berømte livreddertårne, som man hele tiden ser i serien. I går var vi på sightseeing rundt i LA, hvor vi så Rodeo Drive, Hollywood skiltet, Beverly Hills, Sunset Strip, Wall of Fame osv. Dernæst var vi på en guidet tur rundt i området, hvor man så alle de kendtes huse. Her så vi bl.a. Robbie Williams', Christina Aguilera's, Jennifer Anniston's, Elvis', David Beckham's, Katy Perry's, Gwen Stefani's, Ushers' hjem. Det var super fedt, og det var nogle virkelig lækre villaer. Og flere af dem kostede over 10 millioner dollars. Herefter opdagede vi på vej hjem, at de var i gang med at filme lige uden for vores hostel. De var åbenbart i gang med at lave nye scener til en serie, der hedder "Southland", som er meget kendt hernede. I denne serie er bl.a Lucy Lui og Ben McKenzie blandt hovedpersonerne. Det synes vi jo selvfølgelig var mega fedt, og derfor overværede vi det meste af optagelserne. Vi havde hørt at Ben McKenzie var med i serien til Annes store lykke, så derfor blev vi nødt til at finde ham. Efter en intens jagt fandt vi ham endelig, og derfor fik Anne taget et billede sammen med ham. Han virker rigtig flink og nede på jorden, da han var helt cool med at få taget billeder og spurgte os om flere ting.
I dag har vi planer om at tage hen til Rodeo Drive, som er en meget eksklusiv shoppinggade hernede. Ligeledes skal vi se Wall of Fame, og tage nogle billeder af alle stjernerne i fliserne. Vi skal bl.a. finde Michael Jackson, Madonna, Marilyn Monroe osv. Men dette kommer til at tage sin tid, da der er over 2000 stjerner, hvilket er ret vildt, eftersom hver person betaler 30.000 dollars bare for at få sit navn i en af stjernerne.
Imorgen tager vi på en 3-dages tur til Las Vegas, hvor vi skal overnatte på et 3-stjernet hostel begge nætter. På anden dagen tager vi ud og ser "Grand Canyon", hvilket vi glæder os meget til, eftersom det er en af verdens 7 vidundere.
A&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar