tirsdag den 3. januar 2012

Los Angeles

Den sidste dag vi havde i Melbourne brugte vi på en heldagstur til at se "Great Ocean Road". Vi tog afted tidligt om morgenen, og var først hjemme igen ved 21-tiden. Men det var klart alle pengene værd. Vi så de flotteste strande, klipper osv. Vi har taget en masse flotte billeder herfra, som vi lægger ind senere. Da vi kom hjem gik resten af aftenen med at pakke, da vi skulle afsted tidligt næste dag. Det var svært at få pakket, men heldigvis fandt vi ud af en fidus ved at spænde tasker uden på vores rygsæk. Så heldigvis kunne det hele være der.
I dag er vi endelig kommet til Los Angeles efter næsten 15 timer i fly og 4 timers transport hen til vores hostel. Men heldivis føltes flyveturen ikke så lang, da vi havde hver vores skærm, hvor vi kunne se alverdens film. Desuden fik vi også en masse lækker mad og snacks ombord, så der blev sørget godt for os.
Vi bor på et rigtig lækkert hostel i Hollywood, som ligger på en sidegade til Hollywood Boulevard. Vi bor på værelse sammen med 6 andre piger, men da værelserne er store, betyder det ikke så meget. Der er morgenmad inkluderet i vores ophold, så derfor kan man lave pandekager hver morgen, samt få bagels, morgenmadsprodukter, te, kaffe osv.
Vi skal være her i ca. 12 dage, og vi har allerede masser af planer til, hvad dagene skal gå med. Imorgen skal vi bl.a. ind og se "Universial Studios", hvilket vi glæder os meget til. Ellers er vi ved at planlægge tur til Las Vegas og Grand Canyon.
A&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar