lørdag den 28. januar 2012

Triatlon

Som sagt var vi ude at se et vandfald i torsdags, hvilket var en vild oplevelse. Der var 3 mandlige guider, som førte os ud i vandet et hold ad gangen. Man gik på store sten i vandet, mens vandet sprøjtede om hovedet på én. På et tidspunkt var det helt umuligt at se og høre noget, da man stod midt i vandfaldet. Så man gik på en lang række hånd i hånd, for at få alle med. Det var ret ubehageligt, eftersom man ikke anede, hvor man skulle hen, og samtidig følte man at hele vandfaldet røg ned i hovedet på én. Det gjorde også virkelig ondt på ryggen, da man fik alt det vand ned på sig, da kraften i vandet var så stærkt. Det var en rigtig fed oplevelse, men i selve øjeblikket ville man helst ha' været foruden. Senere kom vi tilbage til Tela, hvor vi igen indlogerede os på "Hotel Mango" - og det var skønt pludselig at have alle sine ting igen, da man kun havde få ting med i en lille rygsæk.
Næste dag stod den på kajaktræning to og to i små havkajaker. Da vi havde prøvet det i Australien, var det ikke noget problem for os, da vi kendte teknikken. Bagefter tog vi ned til "Telamar", som som sagt er det lækre nabohotel med pool, fitness og bar. Så  vi startede med en halv time på løbebåndet oppe i fitnesslokalet, og derefter brugte vi resten af dagen ved poolen med en god omgang sololie, hvilket også kan ses nu i form af den lækre farve. Om aftenen gjorde vi os hver især klar til Triatlon dagen efter. Vi var blevet delt ind i hold ad fire personer, hvor hvert hold havde hver deres farve. Maria var på det orange hold, som hed "Team Vejarbejderne", og Anne var på "Regnbueholdet".
Så dagen i dag er blevet brugt på triatlon i formiddags i omkring 3 timer, hvor vi startede ud med 3 km's løb, derefter 3 km's cykling og til sidst 1,5 km i gummibåd. Vi har haft en rigtig sjov dag, men er godt trætte efter dagens aktiviteter, derfor har vi slappet af det meste af eftermidagen. Men dog har vi alligevel fået vasket tøj hos den lokale vaskedame, samt endnu en gang forsøgt at få liv i vores mobilet, hvilket åbenbart er umuligt. Så derfor fik vi pengene tilbage, og vi sætter nu vores lid til internettet.
Lige nu har vi intet vand, og det har vi ikke haft hele dagen. Så det bliver et primitivt bad i et bådhus ikke så langt herfra. I aften har vi planer om at drikke og hygge os på hotellet, da vi har fri imorgen. Men alligevel skal vi tidligt op, da Danmark jo skal spille finale kl. 17, så dvs kl. 10 om formiddagen her hos os. Så vi ser kampen live her på computeren, og krydser fingre for det danske hold.
De næste par dage skal vi ro i kajak, spille fodbold på stranden, til "Bay Islands", præsenteres for det frivillige arbejde samt på krokodilletur om aftenen i kajak.
A&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar