torsdag den 24. november 2011

Elefanttrekking


Dagen i går blev brugt på at sove rusen ud efter tirsdag nat i byen. Senere på dagen gik vi op i byen, hvor vi købte lidt tøj fra de lokale boder (det er simpelthen så billigt, så man kan ikke lade være!!) Da vi kom tilbage til vores hotel var strømmen desværre gået, så vi havde ikke noget strøm fra kl. 14 til ca. 21, så derfor kunne vi ikke lave vores sædvandlige nudler til aftensmad, så derfor besluttede vi os for at spise ude.
Massagen vi var til i tirsdags var super lækker og vi faldt næsten i søvn begge to. Det var helt klart alle pengene værd!
I dag har vi været på elefanttrekking, hvor vi betalte 60 US Dollars for 3 timers transport frem og tilbage, 30 minutters ridning på elefantryg samt 3 retters mad, hvilket er super billigt! Det var super fedt at prøve at ride på en elefant, selvom man følte at man var ved at ryge af. Det er klart den fedeste oplevelse vi har haft på Bali - og vi har taget en masse gode billeder. Bagefter kørte vi ud til "Tanah Lot" templet som ligger på en klippe ud til vandet. Templet lå i utrolig flotte omgivelser, og det var tydligt at se, hvor turistet stedet var. I forbindelse med templet så vi den sorte strand, som består af sorte klippestykker - deraf navnet!
Líge pt er vi i gang med at pakke, hvilket godt kan komme til at tage lang tid, da det er som om, at rygsækken er krympet siden sidst vi pakkede.
Imorgen går turen videre til Australien, hvor vi skal flyve fra Denpasar til Darwin kl. 17.55, og i Darwin skal vi vente det meste af natten, da vi først skal med det næste fly til Cairns kl. 05.20.
Vi glæder os super meget til at komme til Australien, og tiden her på Bali har været utrolig oplevelsesrig og dagene er gået hurtigere end forventet.
Vi ligger vores billeder fra Bali ind på facebook imorgen. Glæd jer - de er super gode ;)
- A&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar