mandag den 28. november 2011

Snorkling i Great Barrier Reef

I går var vi i en "Tropical Zoo" som ligger i Palm Cove ca en halv times kørsel nord for Cairns. Her så vi en masse dyr bl.a. kænguruer, koalabjørne, krokodiller, slanger osv. Vi fik lov til at kæle med kænguruerne og koalabjørnene, hvilket var super sjovt. De var rigtig søde - og det var fedt at prøve at have dem så tæt på.
Dagen i dag har stået på snorkling i Great Barrier Reef. Vi tog afsted kl. 7 imorges, hvor vi stod ombord på en stor motorbåd sammen med en masse andre mennesker. Her sejlede vi ca halvanden time, indtil vi kom ud til det flotte koralrev. Først sprang dykkerne i, og herefter os der snorklede. Det var en kæmpe oplevelse - og noget af det vildeste vi begge har prøvet! Vi svømmede rundt blandt tusindvis af fisk i alverdens flotte farver som var ikke mindre end 20 cm fra en. Heriblandt så vi mange af fiskene fra filmen Nemo. Desuden så vi små hajer, havskildpadder og masser af koraller. Ombord på skibet fik vi lækker buffet, cookies og masser af kage. Det var lækkert at få et ordentlig måltid mad, som også indebar kød. Desuden var der rigtig god stemning ombord, og personalet var super søde og havde masser af humor. Vi var hjemme igen ved 17-tiden fuldstændig udmattede efter dagens oplevelser. Vi ville gerne ha' uploadet billeder fra i dag, men der er rigtig dårlig internetforbindelse, så det må blive en anden gang. Imorgen tager vi ned til den offentlige pool nede ved strandpromenaden - hvor den står på ren afslapning.
På onsdag tager vi videre til Townsville, hvor vi skal være i 3 dage - og her har vi fri wifi, så her bliver der nok mulighed for at uploade en masse billeder.
- A&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar