torsdag den 17. november 2011

SAPTA PETALA







Så er vi ankommet til vores nye hostel, som I kan se billeder af foroven. Det er lidt ringere end det første, men her er fint nok. Og vi har endda fået lov til at låne swimming poolen samt spise morgenmad inde på nabohotellet, som er total luksus. Så det er møg lækkert ;)
Ellers har dagen i dag bestået af sightseeing i vores nye område. Vi bor nemlig tættere på centrum nu, så der er en masse nye ting at se. Derudover har vi været inde i et stort shoppingcenter som hedder "Discovery Mall". Det er kæmpe stort og her kunne man få alle mulige mærkevarer, som man ikke kan få andre steder i Kuta. Så alt i alt et lækkert storcenter - og gode indkøbsmuligheder.
Desuden ligger her en masse flotte hoteller i nærheden - det ene mere luksus end det andet trods sidegaderne, hvor det er det rene slum. Der ligger skrald overalt og bygningerne er næsten faldefærdige.
I morgen har vi planer om at benytte poolen og derefter tage ned i centeret, hvor der ligger en masse caféer og barer med udsigt til stranden. Total lækkert!
A&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar