søndag den 20. november 2011

Weekend i Kuta

Så har vi lige fået tid til at lave endnu et indlæg..
De sidste par dage er gået med at dase ved poolen på nabohotellet, som er super lækkert. Vi har næsten haft poolen for os selv, for ingen fra hotellet benytter den, trods den fede musik og de lækre faciliteter. Dette kan helt klart også ses på vores tan, da vi begge er blevet godt brune de sidste par dage. Desværre er vi begyndt at skalle rigtig meget, men heldigvis har vi en sød dame på hotellet der kommer og smørrer os ind i aloe vera direkte fra planten eller hvad man nu siger :-)
Fredag aften brugte vi nede i det store shoppingcenter hvor vi gik en lang tur langs strandpromenaden hvor der ligger en masse barer og flotte luksushoteller. Utrolig flot udsigt hen over vandet ved solnedgang og med de mange lyskæder ved hotellerne. Vi fandt en lækker strandbar hvor vi fik nogle lækre cocktails med udsigt ud over havet.
Lørdag aften tog vi ud at spise på Hard Rock café hvor vi fik lækker, grillet laks og fajitas. Det var rigtig lækkert at få noget god mad, eftersom vi lever af nudler det meste af tiden. Vi mødte tre fyre som kom henholdsvis fra Éngland, Amerika og Rusland. Det var rigtig hyggeligt at snakke med andre turister eftersom vi allesammen er i samme båd. De lærte os nogle indonesiske ord bl.a. Tidak Mao som betyder nej, hvilket er meget nyttigt at kunne hernede, da man konstant bliver opsøgt af de lokale som tilbyder taxakørsel, massage, manicure osv. De er især glade for blonde piger, og er meget glade for at tage billeder af Anne. Dem fulgtes vi med videre i byen hvor vi endte på et diskotek der hedder "Sky Garden", som var på fire etager med hver sin musikgenre på hver etage. Det var super fedt, og der var proppet med mennesker, hvor størstedelen var turister. Her dansede vi hele natten, og sov derfor længe idag. Det meste af dagen idag er gået med byvandring hvor vi så en masse boder. Derfor er vi nu rigtig trætte i benene og slapper bare af på værelset med aftensmaden, som igen idag består af nudler ;-)
Imorgen skal vi på elefant trekking i Ubud som liggger nord for Kuta, som vi glæder os utroligt meget til. Vi skal derfor rigtig tidligt op, da vi bliver hentet af en bus her på hotellet kl. 8.00.
Vi ligger billeder ind senere, da det tager noget tid for computeren at uploade dem. Vi håber at I har det godt derhjemme, og at I ikke er ved at blive forfrosne af kulden.
A&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar