mandag den 21. november 2011

Sanur

I går var det jo som sagt meningen, at vi skulle have været på elefanttrekking, men det er blevet rykket til torsdag. Det glæder vi os rigtig meget til! Det bliver en god måde at afslutte opholdet på her på Bali. Så derfor valgte vi i stedet at tage til Sanur, som er en lille by, der ligger en halv times kørsel nord for Kuta. Byen skulle være kendt for de meget afslappede omgivelser samt den flotte strand. Derfor havde vi store forventninger til dette sted, men vi blev desværre lidt skuffet, da det viste sig at byen ikke rigtig levede op til det, eftersom der ikke var noget specielt i denne by. Stranden var flot, men der var ikke så mange mennesker, og da vi endelig fandt hovedgaden var det bare som en normal gade her i Kuta, så det blev en kort fornøjelse. Men nu har vi set Sanur og fået taget en masse flotte billeder.
I dag skal vi have en massage, som hedder "Sun Shooter", som skulle være rigtig godt, når man har fået en masse sol - så den passer lige til os ;) Denne massage kan vi få inde på nabohotellet, og det er utrolig billigt, eftersom man får halvanden times massage for lidt over 100 kr - så hvordan kan man sige nej til det! :D
Herefter er planen at vi tager ud og finder et godt sted at spise, og så tager vi videre i byen senere på aftenen. Lige pt sidder vi og prøver at planlægge vores ophold i Australien. Vi har fundet en masse ting, som vi gerne vil se i de forskellige byer ned langs østkysten. Men det er lidt svært at planlægge, da vi endnu ikke ved, hvor lange strækninger man kan tage med bussen.
Det var lige et kort indlæg, men ellers nyder vi bare de sidste dage her på Bali. Vi skal jo allerede videre på fredag.
- A&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar